De Paris St Tropez

Свържете се с консултант
02 950 30 10
Локация:
Сен Тропе, Франция

Тип хотел:
Hotel
 
Hôtel de Paris Saint-Tropez се намира на известния площад Плас дьо ла Жандармери в центъра на Сен-Тропе, само на 2 минути пеша от пристанището.

 
 
Детайли
Разполага с открит плувен басейн със стъклено дъно, който е над атриума и има тераса за слънчеви бани, а също със СПА център. Интериорът на този хотел е вдъхновен от стила на 60-те и 70-те години на 20-и век.

Елегантните стаи в Hôtel de Paris Saint-Tropez са с декор в ярки цветове и съвременни мебели. Включват автоматична система за управление на климатика, осветлението и телевизора. Всяка има собствена баня с душ, чехли и халат за баня.

Всяка сутрин на последния етаж на хотела се сервира закуска на шведска маса. Гостите могат да вечерят в ресторантите Le Pationata и Les Toits, които предлагат средиземноморска и международна кухня.

Плажовете на Памплон и винарните в региона Кот дьо Прованс са само на 5 км. В хотела се намира СПА център Clarins със сауна, турска баня и бар за маникюр. Възможностите за активни занимания в района включват поло, тенис и ветроходство.

Стаи за настаняване: 90, Хотелска верига: Preferred Hotel Group.