Constance Belle Mare Plage

Свържете се с консултант
02 950 30 10
Локация:
О-в Мавриций, Мавриций

Тип хотел:
Hotel
 
Разположен по протежението на 2-километрова частна плажна зона с коралов риф, този луксозен хотелски комплекс в Мавриции включва 7 ресторанта и 6 бара.

 
 
Детайли
Просторните помещения за настаняване разполагат с елегантен интериор и някои са с изглед към самостоятелния басейн.

Всички климатизирани стаи в Constance Le Belle Mare Plage са с отделна всекидневна зона със зарядно устройство за iPod и сателитна телевизия. Мраморните бани са с голяма вана. Някои от тях са с изглед към Индийския океан.

Тук има много международни а-ла-карт ресторанти и ресторанти с тематични шведски маси с изглед към басейна, плажа или голф игрището. Гостите могат също да изпият питие в коктейл бара с изглед към басейна.

Четирите плувни басейна са заобиколени от тропически градини и тераси за слънчеви бани с шезлонги. Kakoo Club предлага грижи и развлечения за деца. Туристическото бюро може да организира екскурзии или дейности като голф, тенис и водни спортове.

В основната сграда или в Palm Beach Boutiques срещу хотела има бутикови магазини. Международно летище Sir Seewoosagur Ramgoolam е на 58,5 километра с кола или с организиран трансфер.

Стаи за настаняване: 119, Хотелска верига: Constance Hotels.