Raffles Hotel Singapore

Свържете се с консултант
02 950 30 10
Локация:
Сингапур, Сингапур

Тип хотел:
Hotel
 
Емблематичният хотел Raffles се помещава в красиво реставрирана колониална сграда.

 
 
Детайли
Предлага релаксираща обстановка в центъра на града. Луксозният хотел предлага избор от 14 заведения за хранене и търговска част. Открит е 1899 г. и е реновиран 1991г. и 2010г.

Хотелът е на пет минути пеша от MRT станция City Hall и търговски център Raffles City. На десет минути с влак е популярният булевард Орчард - търговският център на града, а Singapore Flyer е на седем минути с кола, летище Сингапур на 18 км.

Всеки суит има просторен интериор и разполага с антични мебели, фини ориенталски кили и паркет от тиково дърво. Те имат безплатен Wi-Fi достъп, самостоятелен балкон, кабелна телевизия и отделна трапезария, спалня и будоар.

В СПА център Raffles Arita се предлагат процедури за тяло. Има и фитнес център. Други съоръжения включват собствен музей на хотела и театър във викториански стил, където се организират изпълнения. Хотелът предлага денонощно обслужване от иконом и открит басейн с бар.

В хотела има много заведения за хранене, предлагащи френски, западни, азиатски и фюжън ястия. Кафене Empire, превърнато след 1920 година в ресторант, предлага автентична местна кухня. Гостите могат да поръчат легендарния коктейл Сингапурски слинг в бар Long на хотела.
СТАИ
Стаи за настаняване: 103, Хотелска верига: Raffles.

Courtyard Suite
58 кв.м в колониялен стил. Освен изглед към вътрешния двор Fern Court или моравата, този климатизиран суит предлага самостоятелен балкон и кабелна телевизия.

Palm Court Suite
70 кв.м просторен апартамент, разполагащ с антични мебели и тераса с изглед към Palm Court.

Personality Suite
78 кв.м както Courtyard Suite, но с допълнително бюро. Всеки апартамент е с име (напр., Charlie Chaplin, John Wayne, и т.н.) и са снабдени в съответствие с историческа, известната личност с различни оригинални експонати и дават носталгично чувство.