Arts Barcelona

Свържете се с консултант
02 950 30 10
Локация:
Барселона, Испания

Тип хотел:
Hotel
 
Дизайнерският хотел гледа към плажа Барселонета и центъра на Барселона.

 
 
Детайли
Той разполага с открит басейн и луксозен СПА център. Хотел Arts предлага колекция от съвременни произведения на изкуството, казино и ресторант, носител на звезда Мишелин.

Arts се намира в близост до пристанището Олимпик в Барселона, а в околностите има много магазини и оживени барове. Плажът Барселонета е отдалечен на 250 метра, а парк Ciutadella е на 300 метра.

Стилните стаи в хотел Arts са оборудвани с плоскоекранен телевизор Bang & Olufsen и озвучителна система. Отделна вана и хидромасажен душ ще откриете в просторните бани.

Насладете се на изискана средиземноморска кухня в хотелския ресторант Enoteca. Ресторант Arola се ръководи от известния майстор-готвач Серги Арола и там може да опитате от креативни ястия. Хотел Arts също има кафене и шампанско бар с крайбрежна тераса.

Хотел Arts притежава фризьорски салон и различни магазини, включително за подаръци и деликатеси. Многоезичен консиерж персонал е на Вашите услуги.
Стаи
Хотелски стаи: 483, Хотелска верига: Marriott Hotels & Resorts,The Ritz-Carlton Company, L.L.C.

  • Club Level room – 45 кв.м разположена на висок етаж и с достъп до клубния етаж.

  • 2 Bedroom duplex apartment – 185 кв.м апартамент с 2 спални, голяма трапезария, голяма гардеробна. За гостите на тези апартаменти се предлага мини кабрио и частен иконом.

  • 3 bedroom duplex apartment.- 270 кв.м апартамент с 3 спални, голяма трапезария, голяма гардеробна. За гостите на тези апартаменти се предлага мини кабрио и частен иконом.